RÓLAM

Üdvözöllek a weboldalamon!

Hivatalos nevem Ambrus Anett Zsuzsanna, becenevem Netty. Már több, mint 10 éve tekintem hivatásomnak az emberek segítését. Ennyi idő alatt rengeteg embernek segítettem már; olyan kilátástalan helyzeteket oldottunk meg, amikről már éppen lemondani készültek, mielőtt eljutottak hozzám. Szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Ehhez persze nagyon sok tapasztaláson kellett átmennem, és az önsimeret, a tudatosság, a kitartás, valamint a HIT és a BIZALOM volt az alapja mindennek.

Ezt tanítom másoknak is, akik megkeresnek valamilyen "problémával". Nem én fogom megoldani helyetted a nehézségeidet, de támogatlak az úton, és tudok ismereteket és eszközöket adni a kezedbe, amivel előbb-utóbb megtanulhatsz saját lábra állni és helyes önértékeléssel rendelkezni, vagyis tudatos életet élni. Segítek az életed történéseinek megértésében, az elengedésben és a változások beindításában.

A saját életemben két hatalmas mérföldkő volt. Az egyik, amikor a delfinekkel és bálnákkal kezdtem dolgozni; majd a következő, amikor a lovakkal. A delfinek megtanítottak a szeretetre, a lovak, pedig az erő használatára. A kettő így vált eggyé bennem, és állította helyre az egyensúlyt. Így ebből a stabilitásból vagyok képes másoknak is segíteni, éppen olyan módon, ahogyan az számára a legjobb.

Többet Rólam az alábbi linken találsz:

https://eletvitelitanacsadas.webnode.hu/rolam-bovebben/


Ha rábukkantál az oldalamra, akkor lehetséges, hogy a következő szituációkban találtad magad és lehet, hogy:

  • letértél az eredetileg választott utadról, és azt veszed észre, hogy folyamatosan ugyanazokat a karmikus köröket ismétled, valódi feloldás nélkül; és lehet, hogy nem a megfelelő minőségeket működteted;
  • egy kiélezett szituációban vagy; valamilyen krízishelyzetben, ahonnan nem látod a kiutat;
  • egy válás előtt vagy után állsz, nehezen megy az elengedés és az újrakezdés;
  • drámai halálesettel/veszteséggel kell megbírkóznod;
  • megrekedtél egy nehéz helyzetben és úgy érzed a szakadék szélén állsz;
  • nagy traumák értek gyermekkorodban vagy később, és nem tudod feldolgozni és elengedni;
  • szeretnél az önismeret által továbbfejlődni és nagyobb tudatosságra szert tenni, amit a mindennapokban alkalmazni is képes leszel.

    További infókért és időpont kérésért klikk ide: https://eletvitelitanacsadas.webnode.hu/szolgaltatasok/

Ha engem tisztelsz meg a bizalmaddal, hogy megkeress, akkor várlak szeretettel!

Gyógyítói és egészségügyi tevékenységet nem végzek.

E-mail: nettyterapia@gmail.comMottóm: "Tanulj az életed nehézségeiből. Lásd meg a kihívások által felajánlott ajándékokat, és értsd meg, hogy minden személyes veszteség egy transzformációs nyereség."